Björn Van den Wijngaert

Waarom gestart met Kokovino?

Er zijn 2 dingen waar ik enorm van geniet en gelukkig van wordt: mensen entertainen en laten genieten van lekker eten!

Na enkele jaren te hebben gewerkt in de horecasector, vond ik het tijd om zelf iets op te starten en u te plezieren met lekker eten en leuke ervaringen.

Zo is Kokovino ontstaan, een klein cateringbedrijfje, om zo een persoonlijk contact te hebben met de klanten. En zo uw feest tot in de puntjes te kunnen verzorgen zodat u kan genieten van het lekkere eten.

Waarom doe ik het?

Als ik zie dat iedereen geniet van lekker eten en ik dan nog zelf een plezierige noot kan brengen, dan is mijn dag compleet.
En juist daar doe ik het voor! Met of zonder de food trailer, bij de mensen thuis of op locatie zorg ik ervoor dat zowel mijn klant als mij eigen dag geslaagd is. Grijp het moment geniet als het kan!

Zelf houd ik ook graag van lekker eten waardoor ik elke dag op zoek ga naar leuke recepten voor mijn klanten die ik hen dan ook met plezier voorstel.

Daarom bespreek ik graag met u alle mogelijkheden die er zijn tijdens een persoonlijk contact.

Uitbreiding food trailer

Met de food trailer concept kan ik mijn klanten nog beter bedienen dan ervoor. Zo kan ik inspelen op al hun behoeftes die zij wensen tijdens hun feest of event. De food trailer is dan ook zo voorzien dat hij multi inzetbaar is afhankelijk van uw noden en ideëen. Ook hier overleg ik graag wat er mogelijk is.

Ik zie u graag binnenkort!

Kokovina